én volnék

Hosszas vívódás (közel egy teljes év. nemhiába, nem kapkodom el a dolgokat :D) után úgy döntöttem, hogy belevágok.
Talán lesznek olyanok, akiknek tetszenek az alkotásaim, talán lesznek olyanok, akik meg is veszik.

Rólam mit érdemes tudni?
Van már egy-két blogom, egyik személyes a másik túl személytelen. Egyikben képek a kisfiamról, akivel itthon töltöm mindennapjaim, a másikban a világ midnen tájáról kreativ alkotások, sablonok, inspirációk. Valahogy egyikbe sem illenek azok a dolgok, melyeket itt most megmutatok az erre járóknak, akiket ezúton is szeretettel üdvözlök.

Miket fogsz itt találni? Mindenfélét! :) Szeretek papírral dolgozni (családom szerint papírmániás vagyok :D) szeretek fonalakkal dolgozni: horgolni, hímezni, szeretek fával dolgozni, szeretem az anyagokat (bár a varrás egy nagyon gyenge pontom, de próbálkozok.. :D) . Tehát mikor mihez van kedvem (alapanyagom), azzal foglalatoskodom. 

Jelenleg  két kicsi fiammal és picike lányommal vagyok itthon, így elsősorban gyerekeknek készült apróságok kerülnek ki a kezeim közül. Egyébként is, gyermeklelkemhez ezek állnak közel. :)

Nézz szét, válogass, és ha úgy érzed, szeretnél mondani valamit, megteheted a zsutta.vilaga@gmail.com-on. Minden észrevételt szívesen fogadok! :)